|
|
|
► Title→ |
Shrimp:
A Global History |
►
Author [s]→ |
Yvette
Florio Lane |
► Publisher &
Year: |
Reaktion Books /
2018 |
► Pages:
تعداد صفحات |
126 |
► ISBN→ |
I93-83048-96-0 |
► Description: |
The
small-but-mighty shrimp has lured diners to
the table for centuries. Whether served as
the featured protein in a main dish or as a
savory flavor in snacks, shrimp are the
world’s most popular seafood. These
primordial-looking creatures spend their
short lives out of sight, deep on the ocean
floor, yet they have inspired an immense
passion in cultures across the world. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
جهت
دریافت کتاب، کد محصول یا لینک این صفحه را با تلگرام
یا اینستاگرام به ادمین بدهید: |
قیمت هر کتاب این سایت،
فقط:
9 هزار تومان
این مبلغ، صرف
توسعه سایت علمی fishbase.ir میشود |
|
|
|
توجه: لینک دانلود به مدت
12 ساعت معتبر
است.
پس از انجام دانلود موفق، لینک شما منقضی میشود.
در صورت بروز هرنوع مشکل دانلودی، با پشتیبان سایت از طریق
تلگرام یا چت داخل سایت، تماس بگیرید تا مشکل را سریعا رفع
کنیم :) |
|
|
|
|
■ پیشنهادات بیشتر↓ |
|
|
|
|
Sustainable
biofloc systems for marine shrimp
↓ دریافت کتاب |
Current
Trends in the Study of Bacterial and Viral Fish and
Shrimp Diseases
↓ دریافت کتاب |
Vannamei
shrimp farming
↓ دریافت کتاب |
Biofloc Technology
A Practical Guide Book
↓ دریافت کتاب |
|
|
|
|
|