پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی   کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و غذا کد محصول: F116  

Seafood Enzymes: Utilization and Influence On Postharvest Seafood Quality
 
► Title→ Seafood Enzymes:
Utilization and Influence On Postharvest Seafood Quality
► Author [s]→ Norman F. Haard, Benjamin K. Simpson
► Publisher &
Year:
CRC Press / 2005
► Pages:
تعداد صفحات
690
► ISBN→ 9780824703264, 082470326X
► Description:
"Reviews specific enzymes and enzyme groups studied in recent years, delves into the relationship between enzymes and seafood quality, covers the application of enzymes as seafood processing aids, and focuses on the recovery of useful enzymes as by-products from seafood waste. Details the control of enzyme activity in seafood products."
 
 
 
  دانلود کمک به توسعه سایت فیش بیس
رایگان!
 
 
کتابهای ماهیگیری ورزشی
 
دانلود advances in marine biology
 
کتاب در مورد جلبک
 
سری کتابهای فیزیولوژِی ماهی
 
دانلود کتابهای ژنتیک آبزیان
 
کتابهای بهداشت و بیماریهای آبزیان
 
طراحی لوگو, طراحی گرافیک, طراحی پوستر, طراحی جلد کتاب, طراحی پوستر سمینار
 
■ پیشنهادات بیشتر↓
اینستاگرام   fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.