پشتیبانی

■ ■ ■
درباره پیدا نکردید فهرست موضوعی همه کتابها خانه
  سایت کتابت خرید اینترنتی کتابهای شیلات و علوم دریایی
پشتیبانی  
کتابهای رایگان شیلات و آبزیان کتابهای چاپ  جدید شیلات و آبزیان خرید بسته ای کتاب طبقه بندی موضوعی کتابها
  طبقه‌بندی موضوعی : فرآوری و عمل‌آوری
کد محصول: f318  

Food Safety in Shrimp Processing
 
 

 




   
   
 
► Title→
نام کتاب
Food Safety in Shrimp Processing
► Author [s]→
نویسنده
Laxman Kanduri, Ronald A. Eckhardt, L. Kanduri, R.A. Eckhardt
► Publisher &
Year:
ناشر / سال نشر
Wiley-Blackwell / 2002
► Pages:
تعداد صفحات
187
► ISBN→ 0852382707, 9780852382707, 9781405147361
► Description:
شرح

■ درباره این کتاب:

Systems of producing food in safer ways, including the use of the hazard analysis critical control point (HACCP) system are now being adopted widely throughout the world. The ever-growing global shrimp and prawn farming and processing industries are now beginning to realise the benefits of using HACCP and other food safety measures. However, until now, there has not been one single book bringing together full details of how to implement these systems, which are now seens as making an extremely important contribution to the safe production and processing of shrimps. The authors of this book, who have a great deal of practical experience working with industry, and teaching food safety issues, have drawn together a wealth of information and guidance for the proper implementation of food safety measures, and the consequent processing of shrimps safely for the expanding market. Included in the book is an introduction to HACCP, how to implement sanitation programs and HACCP plans, and details of sampling procedures and monitoring plans for organoleptic, physical, chemical and microbiological quality. Food Safety in Shrimp Processing is an essential purchase for all those involved in producing and processing shrimps throughout the world. Food scientists, micribiologists and technologists in the seafood processing industry, and government regulatory and public health personnel should have a copy of this book readily at hand. All libraries in universities, colleges and research establishments where food sciences, food technology and aquaculture are studied and taught should have copies of this book on their shelves.

■ در این کتاب چه می‌خوانیم؟
Table of contents  :

-

◄ مطالعه این کتاب برای کلیه علاقمندان پرورش و تولید میگو  توصیه شده است.


 
  دانلود  رایگان کمک به توسعه سایت فیش بیس
رایگان!
 


اگر در مراحل دانلود مشکلی داشتید، با پشتیبان (تلگرام یا چتِ سایت) صحبت کنید.

■ پیشنهادات مرتبط ↓
Handbook on Fish Processing and Preservation Smoking Fish_ Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters, The Ultimate Guide for Smoking Fish, and Seafood Advances in Fish Processing Technologies_Preservation, Waste Utilization, and Safety Assurance The Blue Revolution_Hunting, Harvesting, and Farming Seafood in the Information Age
Handbook on Fish Processing
 and Preservation

↓ دریافت کتاب
Smoking Fish: Complete Smoker Cookbook for Real Pitmasters...
↓ دریافت کتاب
Advances in
Fish Processing Technologies
↓ دریافت کتاب
The Blue Revolution

↓ دریافت کتاب
اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب اطلاعات کامل و خرید آنلاین کتاب

سری کتابهای فیزیولوژِی ماهی

کتابهای بهداشت و بیماریهای آبزیان
 
بسته کتابهایی در مورد رودخانه
 
اینستاگرام کانال تلگرام fishbase.ir با حمایت:

صفحه اصلی | همه کتابها| طبقه‌بندی موضوعی| درباره ما| دنبال کتاب می‌گردید؟

کلیه حقوق این وبسایت، برای ketabet.ir محفوظ است. این سایت جزو گروه سایت‌های فیش‌بیس دات آی.آر. (بانک اطلاعاتی ماهیان ایران) است.