■ درباره این کتاب:
قرنهاست
که بشر از جانوران دریایی و بدن آنها
استفاده خوراکی و پزشکی میکند. این کتاب
دربرگیرندهء چندین ترکیب شناختهشده و کمتر
شناختهشده است از برخی حیوانات دریایی مهم
است که برای سدههای متمادی مورد مصرف انسان
بودهاند. این کتاب، اولین نمونه در نوع خود
است و میتواند منبع دست اولی برای محققین
این زمینه باشد.
■
در این کتاب چه میخوانیم؟
فصول
مختلف این کتاب که خود زیرفصلهای مختلف
دارند، به مباحثی چون استخراج اسکوالین از
منابع آبزی، غضروف کوسه، اویستر به عنوان
غذا و منافع آن، امگا 3 و اسیدهای چرب ضروری
و تاثیرات مثبت آن بر انسان، کیتین و
کاربردهای زیستزپشکی آن، خیار دریایی و
کاربردهای پزشکی آن، آلکوکسی گلیسرول، روغن
کبد کوسه و کاربردهای آن در کنترل سرطان،
ماسلها و کاربردهای پزشکی و درمانی آنها،
اسب دریایی و تجارت آن در هند و کاربردهای
پزشکی آنها، هشتپا، زیستشناسی، سم و
اندامهای گوناگون آن با اشاره به ارزشهای
غذایی و طبی، حلزون دریایی و کاربرد سم آن،
طوطیای دریایی و تولیدات آن، شیردریایی و
کاربرد اندامهای آن، آبالونها، صیادی و
کاربرد پوستهء آن، جوهر تولیدشده توسط
سرپایان و کاربردهای آن در صنایع غذایی و
دارویی، عنبر، منبع و کاربردهای آن، کیسهء
شنای ماهیان، ستارهء دریایی، کلاژن و....
◄
تهیه این ایبوک (کتاب الکترونیک) به همه
علاقمندان فرآوری آبزیان و صنایع غذایی
توصیه میشود.
|